Skip to main content

Content van 'hallo zeg!' ... HelloVideo!

Jij wilt iets delen. Iets over je bedrijf, je producten of diensten. Hoe kan je dat het beste doen?

Say: Hello to Video! Video is namelijk dé manier om jouw verhaal te vertellen. En dan natuurlijk niet alleen vertellen, maar vooral ook laten zien, horen en beleven.
Dat is wat mensen bijblijft. Dat is wat ze leuk vinden en met hun collega’s en vrienden delen op social media.

Wij brengen professioneel in beeld wat jij wilt delen. Kort en krachtig met een lekker tempo, maar niet te snel. Met afwisselende beelden en situaties, maar niet te druk.
Met interviews en quotes, maar niet ‘gemaakt’.

Vanaf de allereerste brainstorm denken we met je mee hoe we dit zo goed mogelijk kunnen doen. Wat gaan we zeggen? Wie zegt het?
Wat brengen we in beeld en welke sfeer creëren we? Samen maken we er een, ‘hallo zeg!’ topvideo van!

AM Projectontwikkeling

Cargill i.o.v. Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen

Nieuwe ideeën en slimme oplossingen

Bij HelloVideo maken we niet zomaar een video. We maken een korte film of een reeks waar een visie en een verhaal achter zit. Een maatwerkproduct dat perfect past bij het doel wat je voor ogen hebt en de doelgroep die je wilt bereiken. Vanuit onze betrokkenheid, ons enthousiasme en onze ervaring denken we hierin mee en komen we met nieuwe ideeën en slimme oplossingen.

Mensenwerk
Wil je een film met of zonder mensen erin? Wij zeggen: met! Zij laten de echte beleving zien. Zij maken van jouw video een interessant verhaal. Wij brengen ‘echte’ mensen in beeld. En dat wat ze zeggen, ook echt vanuit hun hart komt. Eigenaren en medewerkers met hart voor de zaak. Klanten en bezoekers met echte ervaringen en emoties. Dat merken je kijkers. Dat voelen ze.

Authentiek, echt en energiek
Zodra het rode lampje van de camera aangaat, valt het niet mee om vanuit het hart te spreken. Het afplakken van het lampje helpt niet, helaas. Maar een praatje of geintje vooraf en tussendoor wel, weten we inmiddels. En laten wij daar nou toevallig heel goed in zijn. Wij stellen iedereen op hun gemak, waardoor de mensen in jouw video authentiek, echt en energiek overkomen.

Maar voordat het zover is, beginnen we bij het begin.